Taxaties

Wij kunnen zowel een standaard- als een gevalideerd taxatierapport voor u verzorgen. Bij ons kantoor is een gecertificeerd en beëdigd Register Makelaar-Taxateur aanwezig, welke is aangesloten bij de VBO en is ingeschreven in het register van Stichting Certificering van Vastgoed Makelaars (SCVM) en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Tevens zijn wij aangemeld bij het NWWI, wat betekend dat wij een gevalideerd taxatierapport voor u kunnen verzorgen welke u kunt gebruiken voor een hypotheekaanvraag. Hierdoor bent u verzekerd van een vakkundig oordeel en eerlijk advies tot hemelsbreed 20 kilometer rondom ons makelaarskantoor in Den Hoorn. (NWWI) Taxaties mogen wij dus verrichten in onder andere Den Haag, Rijswijk, Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Schipluiden, Vlaardingen, Maasland, Maassluis, De Lier, Naaldwijk, Wateringen, Honselersdijk en verder op navraag.

Voor het bepalen van een juiste waarde voor het taxatierapport zijn vele zaken van invloed op de waarde. Door onze jarenlange ervaring met de woningmarkt in Midden-Delfland, Maassluis, Westland, Delft, Rijswijk en Den Haag, kunnen wij binnen enkele werkdagen een goed onderbouwd taxatierapport leveren. Voor het vaststellen van een juiste taxatiewaarde wordt o.a. de stand, ligging, aard en omvang van de woning, courantheid van het object, staat van onderhoud en omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan bestudeerd. Daarnaast spelen de actuele prijsontwikkelingen in de woningmarkt een grote rol voor het bepalen van de waarde.

Voor de onderstaande zaken is het verstandig een taxatierapport te laten opstellen.

  • financiering van een nieuwe aangekocht woning
  • de financiering van een nieuw te bouwen woning
  • het oversluiten van een hypotheek
  • in verband met een nalatenschap
  • de herbouwwaarde voor de verzekering
  • bij echtscheiding voor de verdeling tussen partners.

Bent u alleen benieuwd wat uw woning ongeveer waard is in verband met eventuele verkoop? Dan heeft u geen taxatierapport nodig, maar kunnen wij vrijblijvend bij u langskomen voor een waardebepaling. Naar aanleiding van een inspectie van de woning en nader onderzoek betreffende de prijsontwikkeling in uw wijk, ontvangt u een indicatie van de huidige waarde van uw woning.

Indien u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op Direct een nwwi taxatieopdracht aanmelden