Taxaties

Wij zijn aangesloten bij het NWWI, wat betekend dat wij een gevalideerd taxatierapport voor u kunnen verzorgen. Een gevalideerd taxatierapport kunt u gebruiken voor een hypotheekaanvraag bij aankoop van een woning of wijziging van uw huidige hypotheek. Bij ons kantoor is een gecertificeerd en beëdigd Register Makelaar-Taxateur in dienst, die is aangesloten bij de VBO en is ingeschreven in het register van Stichting Certificering van Vastgoed Makelaars (SCVM) en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Hierdoor bent u verzekerd van een vakkundig oordeel en eerlijk advies. Wij mogen taxeren tot, hemelsbreed, 20 kilometer rondom ons makelaarskantoor in Den Hoorn. (NWWI) Taxaties mogen wij dus verrichten in onder andere Den Haag, Rijswijk, Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Schipluiden, Vlaardingen, Maasland, Maassluis, De Lier, Naaldwijk, Wateringen, Honselersdijk en verder op navraag.

Voor het bepalen van een juiste waarde voor het taxatierapport zijn vele zaken van invloed. Door onze jarenlange ervaring met de woningmarkt in Midden-Delfland, Maassluis, Westland, Delft, Rijswijk en Den Haag en omstreken kunnen wij binnen enkele werkdagen een goed onderbouwd taxatierapport leveren. Voor het vaststellen van een juiste taxatiewaarde wordt o.a. de stand, ligging, aard en omvang van de woning, courantheid van het object, staat van onderhoud en omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan bestudeerd. Daarnaast spelen de actuele prijsontwikkelingen in de woningmarkt uiteraard een grote rol voor het bepalen van de waarde.

Redenen voor het laten opstellen van een NWWI taxatie:

  • financiering van een nieuw aangekocht woning
  • het oversluiten of wijzigen van uw hypotheek
  • financiering van een verbouwing van uw huidige woning
  • financiering van een nieuw te bouwen woning
  • verdeling bij een nalatenschap
  • bij echtscheiding voor de verdeling tussen partners.

Wij kunnen u snel van dienst zijn bij een taxatierapport. Na opname van de te taxeren woning, kunnen wij het rapport binnen uiterlijk 5 werkdagen afronden. 

Bent u alleen benieuwd wat uw woning ongeveer waard is in verband met eventuele verkoop? Dan heeft u geen taxatierapport nodig, maar kunnen wij vrijblijvend bij u langskomen voor een waardebepaling. Naar aanleiding van een inspectie van de woning en nader onderzoek betreffende de prijsontwikkeling in uw wijk, ontvangt u een indicatie van de huidige waarde van uw woning.

Indien u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen kunt u contact met ons opnemen. Of vraag met het formulier hieronder direct uw NWWI taxatie aan.

Neem contact met ons op