Aankoopbegeleiding

Het kan zijn dat u zelf het huis van uw dromen heeft gevonden, maar toch nog een vakkundig oordeel wenst over de waarde van die woning; ook bij dit proces, inclusief onderhandelingen, zijn wij u graag van dienst.

Het is eigenlijk vreemd dat bij verkoop van een woning wel een makelaar wordt ingeschakeld terwijl dit bij het aankopen van een woning vaak achterwege wordt gelaten. Bij het aankopen van een woning komt er namelijk ook veel bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het beoordelen van de bouwkundige staat van de woning, het beoordelen van juridische bepalingen die zijn opgenomen in de eigendomsakte (bijvoorbeeld erfdienstbaarheden), hoe ziet het huidige bestemmingsplan eruit en ten slotte de prijs van de woning. Is de gehanteerde vraagprijs wel reëel ten opzichte van de waarde van de woning?

Van Leerdam Makelaardij houdt al deze belangrijke facetten tegen het licht en u kunt vertrouwen op een goed beargumenteerd aankoopadvies en vlijmscherpe onderhandelingen. Wij hanteren voor deze dienstverlening concurrerende tarieven.

Ook bij de zoektocht naar de ideale woning zijn wij u graag van dienst. Wij inventariseren dagelijks de nieuwe objecten in- en om de regio Delft, Den Hoorn, Schipluiden en Maasland, kennen de mooiste locaties in deze omgeving en kunnen nieuwe objecten dagelijks naar u mailen.

Neem contact met ons op