Foto kad kaart voorfoto bouwkavel.jpg 20201013, Sionsweg 32, Rijswijk, Van Leerdam Makelaardij (15 of 16).jpg
Verkocht

Verkocht: Sionsweg 32., 2286 KL Rijswijk

€ 650.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 713 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Royaal perceel bouwgrond van 713 m² gelegen op een super locatie. Rustige straat en aan de voorzijde en achterzijde grenst het perceel aan / nabij het water. De huidige woning en schuur kunnen door de koper worden gesloopt. Het object zal middels een biedingsprocedure in de huidige staat worden verkocht.
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Bouwgrond
  Status Verkocht
  Aangeboden sinds Dinsdag 3 november 2020
  Aangeboden sinds Dinsdag 3 november 2020
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05894
Vraagprijs € 650.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 3 november 2020
Laatste wijziging Dinsdag 2 maart 2021
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 713 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Aan vaarwater
Kadastrale gegevens
Rijswijk I 2797 Rijswijk I 2797
Perceeloppervlakte 713 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Royaal perceel bouwgrond van 713 m² gelegen op een super locatie. Rustige straat en aan de voorzijde en achterzijde grenst het perceel aan / nabij het water. De huidige woning en schuur kunnen door de koper worden gesloopt. Het object zal middels een biedingsprocedure in de huidige staat worden verkocht.

Bijzonderheden

• Het perceel heeft een super- en rustige ligging, zowel de voor- als achterkant van het perceel ligt aan en nabij het water.
• Het betreft een perceel met 713 m² eigen grond. Kadastraal is het perceel bekend als gemeente Rijswijk, sectie I, nr. 2797, groot 7 are en 13 centiare.
• Het perceel is gelegen in de nabijheid van scholen, winkels en sportgelegenheden. Ook het Wilhelminapark en het winkelcentrum In de Bogaard zijn op korte afstand gelegen. Openbaar vervoer en uitvalswegen naar A4, A12 en A13 zijn goed bereikbaar.
• Het perceel bevat momenteel een groot woonhuis, grote tuinderschuur, groenborders, tuin, erf en een afgeschermd terras (zie op onze website de afzonderlijke presentatie van de woning en gebouwen enz.).
• Indien koper tot de bouw van een nieuwe woning met toebehoren wil overgaan dan zal koper op enig moment, na notarieel transport, zelf tot sloop van de gebouwen en bouwrijpen van het perceel over moeten gaan.
• Sionsweg 32 zal in de huidige staat, kosten koper, binnen 3 maanden na ondertekening van de koopovereenkomst, notarieel passeren (het verschuldigde percentage overdracht-belasting is momenteel nog niet duidelijk i.v.m. wijziging wetgeving per
1 januari 2021).
• Verkoper heeft voor diens rekening opdracht gegeven voor een bodemonderzoek; indien verontreiniging blijkt die wettelijke sanering of andere maatregelen behoeft, dan zal koper zelf de sanering dienen uit te voeren. De te begrote kosten voor de sanering komen in mindering op de door u geboden koopsom.
• Verkoper heeft tevens voor diens rekening opdracht gegeven voor een asbestinventarisatie in en op de gebouwen. Asbestverwijdering is voor rekening van koper.
• Gezien het bouwjaar van de woning zal de ouderdoms-/materialenclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.
• Koper vrijwaart verkoper bij notarieel transport voor de aanwezigheid van bodem- en grondwaterverontreiniging (omdat deze kosten dan al zijn verrekend in de koopsom).
• De gemeente Rijswijk is bereid om mee te werken aan een (nieuw) initiatief op dit perceel. Indien koper afwijkt van de huidige bestemming dan zal koper een bestemmingswijzigingsprocedure bij de gemeente Rijswijk moeten doorlopen. De kosten hiervan zijn voor rekening van koper.
• De gemeente Rijswijk heeft zich bereid verklaard bebouwing op het perceel mogelijk te maken dat vergelijkbaar is met bebouwing van omliggende percelen. Om een beeld te krijgen verwijzen we u naar de bestemming wonen-2 (https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0603.bpsionhaantjeherz2-VA02/r_NL.IMRO.0603.bpsionhaantjeherz2-VA02.html#_17_Wonen-2) van het bestemmingsplan Sion – ’t Haantje. De gemeente verwijst naar het kavelpaspoort van het naastgelegen perceel dat o.a noemt:
• Onder voorwaarden 35% bebouwing, inrit en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, 2 representatieve gevels naar openbaar gebied gericht (voor- en achtergevel), de voorgevelrooilijn mag maximaal 6 meter uit de erfgrens staan, 5 meter uit de perceelsgrens aan de achterkant, 3 meter uit de zijdelingse perceelsgrens van de aangrenzende kavel, de voorgevel is georiënteerd op de Sionsweg, bouwhoogte 1 of 2 woonlagen met kap, goothoogte tussen bovenzijde 1e bouwlaag en bovenzijde 2e bouwlaag, nokhoogte variabel maar max. 12 m, min. Hellingshoek 45 graden, garage mag gekoppeld worden aan het hoofdgebouw, aan 1 zijde van dient een zone vrij gehouden te worden van bijgebouwen, materiaal voorkeur baksteen of hout, terras aan het water mag niet buiten de kavel boven het water steken. Terras ligt minimaal -0,40 NAP (dat is o,4 m boven het aangrenzende waterpeil, afgraven van het terras ter vergroting daarvan is toegestaan.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken