Slider image 1

Object detail

Property photo - Lange Campen, 2641 KN Pijnacker Property photo - Lange Campen, 2641 KN Pijnacker Property photo - Lange Campen, 2641 KN Pijnacker Property photo - Lange Campen, 2641 KN Pijnacker
Property photo 1 - Lange Campen, 2641 KN Pijnacker
Property photo 2 - Lange Campen, 2641 KN Pijnacker
Property photo 3 - Lange Campen, 2641 KN Pijnacker
Property photo 4 - Lange Campen, 2641 KN Pijnacker
Verkocht

Verkocht: Lange Campen, 2641 KN Pijnacker

€ 428.000,- v.o.n.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 800 m²

Algemeen

Exclusief wonen op de locatie Lange Campen, direct tegen de wijk Ackerswoude in Pijnacker. Ackerswoude is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling met een sfeervolle en groene uitstraling. Op de locatie Lange Campen te Pijnacker bieden wij u de ruimte om uw eigen vrijstaande droomhuis te ontwikkelen (welstandsvrij gebied) op een kavel eigen grond.

Kaart

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05649
Koopsom € 428.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 13 maart 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Breedte 36 m.
Lengte 20 m.
Perceeloppervlakte 800 m²
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Exclusief wonen op de locatie Lange Campen, direct tegen de wijk Ackerswoude in Pijnacker. Ackerswoude is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling met een sfeervolle en groene uitstraling. Op de locatie Lange Campen te Pijnacker bieden wij u de ruimte om uw eigen vrijstaande droomhuis te ontwikkelen (welstandsvrij gebied) op een kavel eigen grond.

Bijzonderheden

HET PLAN ACKERSWOUDE EN LANGE CAMPEN
Op een korte afstand van het levendige centrum van Pijnacker ligt plan Lange Campen direct tegen de nieuwe woonwijk Ackerswoude. Dit voormalige tuindersgebied wordt getransformeerd tot woonwijk met alle voorzieningen in de directe nabijheid. Ackerswoude is opgedeeld in twee woonmilieus, Brink en Landrijk. Het dorpse Brink ligt tegen het centrum aan, met alle voorzieningen op loopafstand. Landrijk ligt daar omheen met een meer groen en ruimtelijk karakter. Lange Campen ligt direct tegen het dorpse Brink aan. Door de ruime kavels geniet u hier van de ruimte en het groen met de voorzieningen op loopafstand. “The best of both worlds.” is hier heerlijk rustig wonen in een sfeervolle en groene omgeving.

GROENE OMGEVING
Het plan Lange Campen ligt direct tegen Ackerswoude. Het plan Ackerswoude kenmerkt zich door een ruime opzet langs de linten, verder veel water, groen en fietspaden. Vanuit Lange Campen zit u ook zo midden in het groen in de directe omgeving.

CENTRALE LIGGING
Lange Campen is zowel met de auto als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het plan ligt op loopafstand van de halte van de Randstadrail. Binnen enkele minuten staat u in de gezellige binnenstad van Den Haag of Rotterdam. De gemeente Pijnacker-Nootdorp is gelegen tussen de rijkswegen A4, A12 en A13. De provinciale wegen N470 en N471 verbinden Lange Campen direct met Delft, Zoetermeer en Rotterdam.

GLOBALE PLANNING
De totale wijk wordt gefaseerd ontwikkeld tot 2025. De eerste projecten zijn inmiddels al opgeleverd en bewoond. De kavels Lange Campen worden najaar 2016 opgeleverd. Voorafgaand aan de oplevering worden de kavels bouwrijp gemaakt.

WOONWENSEN WORDEN WAARHEID
De Lange Campen is een exclusieve plek waar u uw woonwens in vervulling kunt
laten gaan. Op uw eigen kavel zet u het huis van uw dromen neer met veel vrijheid
en flexibiliteit. Kortom, op Lange Campen zult u echt mooi thuiskomen.

WELSTANDSVRIJ
Lange Campen is aangewezen als welstandsvrij gebied. Dit betekent dat voor
deze kavels geen welstandscriteria gelden.

4 VRIJE BOUWKAVELS
Vier bouwkavels voor het zelf bouwen van uw droomwoning. De grootte van de kavels varieert van 640 m² tot 800 m². De grenzen en oppervlakte liggen niet vast en kunnen in overleg nog enigszins worden aangepast. De kavelprijs is € 535,00 per vierkante meter v.o.n..

Kavelprijzen (prijspeil 2016)
Kavel 3: 800 m² € 428.000 v.o.n.

De kavelmaten zijn ca. maten en kunnen bij uitmeting enigszins afwijken, eventuele verschillen worden verrekend.
De kavels worden vrij op naam (v.o.n.) geleverd, dat wil zeggen inclusief B.T.W., notaris- en kadasterkosten voor de levering.

OPLEVERING KAVELS
De kavels worden in het najaar van 2016 opgeleverd.

GELDEND BESTEMMINGSPLAN
Het geldende bestemmingsplan ‘Verzamelplan Pijnacker-Nootdorp 2015/2016, locatie Vlielandseweg nabij 6D Pijnacker’ vormt het juridische kader voor nieuwe ontwikkelingen op de locatie Lange Campen bij de wijk Ackerswoude. Dit plan biedt veel flexibiliteit voor de ontwikkeling van woningen op de locatie Lange Campen om zo beter in te kunnen spelen op de vraag - en dus de behoefte - vanuit de woningmarkt. Dit is ook digitaal te bekijken op http://www.ruimtelijkeplannen. nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?dossierid=NL.IMRO.1926.bp000150094

Uitgebreide informatie over de bouwkavel is te vinden in bijgevoegde (of op te vragen) brochure. Graag informeren wij u in een vrijblijvend gesprek over de kavel en mogelijkheden.

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

  • Neem contact met mij op

  • Plan een bezichtiging

  • Mail een bekende

Inloggen

Inloggen op mijn Van Leerdam Makelaardij. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken