Slider image 1

Object detail

Property photo - Prinses Máximastraat, 2676 DZ Maasdijk Property photo - Prinses Máximastraat, 2676 DZ Maasdijk Property photo - Prinses Máximastraat, 2676 DZ Maasdijk Property photo - Prinses Máximastraat, 2676 DZ Maasdijk Property photo - Prinses Máximastraat, 2676 DZ Maasdijk Property photo - Prinses Máximastraat, 2676 DZ Maasdijk Property photo - Prinses Máximastraat, 2676 DZ Maasdijk Property photo - Prinses Máximastraat, 2676 DZ Maasdijk
Property photo 1 - Prinses Máximastraat, 2676 DZ Maasdijk
Property photo 2 - Prinses Máximastraat, 2676 DZ Maasdijk
Property photo 3 - Prinses Máximastraat, 2676 DZ Maasdijk
Property photo 4 - Prinses Máximastraat, 2676 DZ Maasdijk

Te koop: Prinses Máximastraat, 2676 DZ Maasdijk

€ 349.000,- v.o.n.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 905 m²

Algemeen

Buitengewoon te Maasdijk
4 uniek gelegen ruime kavels in het Westland

De 4 kavels liggen aan de noordwestelijke rand van de dorpskern Maasdijk. De echte Maasdijker hoeven we natuurlijk niet uit te leggen waarom dit prachtige kavels zijn en waarom het zo goed wonen is in Maasdijk. En juist op deze locatie! Maar komt u niet uit Maasdijk? Dan informeren we u hierbij graag!

Maasdijk ligt aangen... Meer informatie

Kaart

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05716
Vraagprijs € 349.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 1 september 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Breedte 23 m.
Lengte 39 m.
Perceeloppervlakte 905 m²
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Buitengewoon te Maasdijk
4 uniek gelegen ruime kavels in het Westland

De 4 kavels liggen aan de noordwestelijke rand van de dorpskern Maasdijk. De echte Maasdijker hoeven we natuurlijk niet uit te leggen waarom dit prachtige kavels zijn en waarom het zo goed wonen is in Maasdijk. En juist op deze locatie! Maar komt u niet uit Maasdijk? Dan informeren we u hierbij graag!

Maasdijk ligt aangenaam besloten, toch bereikt u binnen enkele minuten – per auto of per openbaar vervoer – de oude doorgaande route Maasdijk, die u vanuit het Westland naar grotere plaatsten als Maassluis, Schiedam en Rotterdam brengt (sluit aan op de A20). Ideaal voor woonwerksituatie.

Gemeente Westland (met de kernen Naaldwijk, ’s-Gravenzande, Monster, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Poeldijk, Ter Heijde, Wateringen, De Lier en Maasdijk) is een bloeiende gemeente met ruim 100.000 inwoners, waarvan er bijna 6.000 in Maasdijk wonen. Winkelen kan in het grote, moderne winkelcentrum “De Tuynen” in Naaldwijk, maar ook in Maasdijk zelf is een eigentijds winkelcentrum met grote supermarkt en gezellige winkels aanwezig aan het Oranjeplein.

Kinderen kunnen zich veilig voelen op deze plek. In Maasdijk zijn veel maatregelen aanwezig om het autoverkeer te beperken (drempels, eenrichtingsverkeer etc.), de Prinses Maximastraat is een autoluwe eenrichtingsweg voor het ontsluiten van de in totaal slechts 15 aanliggende (geschakelde) villa’s en direct aangrenzend is er een aantrekkelijke speelplaats.

Kortom: het is Buitengewoon te Maasdijk !

Bijzonderheden

Kavelverkoop – Wat houdt dit in?

Een eigen huis bouwen…Wat moet u weten?
Wie zelf bouwt, kan het huis van zijn dromen realiseren. Voordat u aan de slag gaat, is het verstandig om een aantal zaken goed op een rij te zetten.

Is de kavel geschikt voor mijn droomhuis?
Voor het bouwen van een woning op een kavel van Buitengewoon te Maasdijk geldt een aantal spelregels. Uiteraard gelden de spelregels die voor alle nieuwbouwwoningen zijn vastgelegd in het geldende bestemmingsplan/ uitwerkingsplan, het Bouwbesluit, de bouwverordening, de geldende beeldkwaliteitseisen (Welstand) en overige wet- en regelgeving. De 4 kavels zijn gelegen binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Prinses Maximastraat’. De gronden hebben hierin de bestemmingen “Wonen”, "Tuin" en "Water".

De bebouwingsvoorwaarden zijn vastgelegd in de kavelpaspoorten, die u in de brochure aantreft. Voor de beeldkwaliteitseisen is geen apart beeldkwaliteitsplan opgesteld, maar wordt verwezen naar de vigerende ‘Welstandsnota Westland 2016’, die u terug kunt vinden / downloaden via de website van www.gemeentewestland.nl. Omdat deze voorwaarden niet vrijblijvend zijn, is het raadzaam na te gaan of uw ideeën en wensen over de woning binnen deze regels passen en vooroverleg te plegen met commissie Welstand op basis van uw schetsontwerp.

Het is vooral van belang om te bepalen of uw droomwoning ‘past’ op de kavel. Per kavel is in een kavelpaspoort vastgelegd hoe groot de woning mag zijn. Het is daarom van belang dat u voor uzelf op een rijtje zet welke functies in en om uw woning nodig zijn en wat per functie bij benadering de benodigde oppervlakte zou moeten zijn. Een dergelijk overzicht wordt een programma van eisen genoemd en het verdient absoluut aanbeveling om dit al tijdens de inschrijfperiode op te stellen. Door uw programma van eisen met de bebouwingsvoorwaarden, beeldkwaliteits- en welstandseisen te vergelijken, kunt u nagaan of het inderdaad mogelijk is om uw droomhuis te realiseren.

Indienen van de aanvraag omgevingsvergunning
Nadat u het definitief ontwerp heeft opgesteld en vooraf aan de gemeente ter toetsing heeft voorgelegd, kan de omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente. Uw bouwbedrijf/architect kan de aanvraag verzorgen. De gemeente toetst uw aanvraag in ieder geval aan het geldende bestemmingsplan (en het daaruit voortvloeiende uitwerkingsplan), het Bouwbesluit, de bouwverordening en overige wet- en regelgeving waaronder Welstand. Wanneer de aanvraag en het bouwplan voldoen aan alle voorwaarden, kan de vergunning binnen 8 weken – behoudens een eenmalige mogelijkheid tot opschorting van deze termijn met 6 weken – worden verleend.

Waar ligt welke kavel?
De 4 kavels van Buitengewoon te Maasdijk zijn fraai gelegen aan het mooiste stukje van de bestaande Prinses Maximastraat in de Oranjebuurt van het gezellige Westlandse tuindersdorp Maasdijk. Aan de achterzijde grenzen de kavels aan een watergang van ca. 6 m1 breed, een deel van dit water hoort toe aan de kavels.

Prijzen kavels Buitengewoon te Maasdijk
Kavelnummer 1, oppervlakte ca. 935 m2, kavelprijs in euro's € 354.000,- v.o.n.
Kavelnummer 2, oppervlakte ca. 905 m2, kavelprijs in euro's € 349.000,- v.o.n.
Kavelnummer 3, oppervlakte ca. 900 m2, kavelprijs in euro's € 349.000,- v.o.n.
Kavelnummer 4, oppervlakte ca. 985 m2, kavelprijs in euro's € 379.000,- v.o.n.

De koopsommen zijn vrij op naam en inclusief:
- Omzetbelasting (BTW)
- Eigen grond
- Notariskosten voor levering en makelaarscourtage

De koopsommen zijn exclusief:
- Kosten voor het verkrijgen van de financiering
- Hypotheekaktekosten
- Rentevergoeding over de grond (5% vanaf 01-08-2016)
- Kadastrale inmeetkosten
- Aansluitkosten nutsvoorzieningen/riolering

Deze kavels worden collegiaal aangeboden met Noordam Makelaardij.
  • Neem contact met mij op

  • Plan een bezichtiging

  • Mail een bekende

Inloggen

Inloggen op mijn Van Leerdam Makelaardij. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken