Beschrijving

Te koop twee woningen geschikt voor permanente bewoning met daarbij een gite ( nog in te richten) en een verwarmd zwembad plus een grote grange.

Bijzonderheden

La Bourgeade is een lieu-dit gelegen in de Auvergne op 760m hoogte. 

Een prachtig natuurgebied met schitterende uitzichten over het vulkanisch gebied met als centrum de Puy de Dôme. Volop rust maar toch met veel ontspanningsmogelijkheden zoals : kanoën , wandelroutes (aangegeven randonnees), vissen, mountainbiken, paardrijden, klimbos, quadrijden, thermale baden, wintersport Centraal Massief (op 70 km) zwemmen, tennissen en jeu de boules.

Het geheel is uitermate geschikt voor permanente bewoning, familie vakanties, andere groepsbijeenkomsten met in totaal zo’n 16 slaapplaatsen. Het kleine huisje kan nog ingericht worden als gite ( 2 tot 3 slaapplaatsen) of als atelier.

De indeling van het voorhuis is als volgt:  halletje, kamer en daarnaast keuken ,badkamer en apart toilet, een grote kelder, 3 slaapkamers, een vide met 2 tot 3 slaapplaatsen en een vliering als slaapkamer met 2 slaapplaatsen.

Het achterhuis heeft een halletje, badkamer plus toilet, zitkamer, een grote keuken en een echte cave. Boven 4 slaapkamers en een grote vliering. 

Het kleine huisje heeft nieuwe kozijnen maar moet verder nog afgewerkt worden.

Een grote grange, barbecue plaats, grote veranda met mooi uitzicht. Een grasveld waarop 4 caravans of campers kunnen staan. Geheel vrij gelegen met zwembad met warmtepomp en tuinhuisje (16m2) waarin de zandfilter en pomp staan.
 
Bereikbaarheid: op 840 km afstand van Utrecht, per vliegtuig naar Clermont Ferrand ( 60 km afstand), per spoor TGV naar Parijs en intercity Clermont Ferrand

Bijgebouwen: grange (schuur) 100 m² en pomphuis 16 m²

Perceel: 3000 m²

Zwembad: verwarmd via een warmtepomp, zandfilter (8,5 m x 4,5 m)
 
De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken