bovenaanzicht met lijn nieuw.png knipsel bestemmingsplankaart.PNG kadastrale kaart.PNG
Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Burgerdijkseweg 18, 2678 NZ De Lier

Prijs op aanvraag
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 1.200 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Notitie

Algemeen

Drie bouwkavels van circa 1.000 m2 (excl. watergang). Er is een woonbestemming ten behoeve van door kopers te realiseren villa’s met garages met een inhoud van maximaal 1.000 m³. Bij een aanvraag omgevingsvergunning voor een villa dienen kopers aan de gemeente Westland een woonrecht (sleepvergunning) te overleggen. Gelegen op een ‘super locatie’ in het buitengebied aan de rand van De Lier. Zowe... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Verkocht onder voorbehoud
    Aangeboden sinds Vrijdag 1 april 2022
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05974
Prijs Prijs op aanvraag
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 1 april 2022
Laatste wijziging Maandag 23 mei 2022
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.200 m²
Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
Open ligging
Vrij uitzicht
Kadastrale gegevens
De Lier I 156 De Lier I 156
Perceeloppervlakte 1.200 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Drie bouwkavels van circa 1.000 m2 (excl. watergang). Er is een woonbestemming ten behoeve van door kopers te realiseren villa’s met garages met een inhoud van maximaal 1.000 m³. Bij een aanvraag omgevingsvergunning voor een villa dienen kopers aan de gemeente Westland een woonrecht (sleepvergunning) te overleggen. Gelegen op een ‘super locatie’ in het buitengebied aan de rand van De Lier. Zowel per auto als per fiets bent u in 5 minuten in het centrum van De Lier. Dus rustig wonen op een prominent gelegen kavel, met alle voorzieningen zoals winkels, supermarkten en scholen in de buurt.

Bijzonderheden

- Op de percelen rust reeds een woonbestemming. Voor de aanvraag van de omgevingsvergunning, van de door u te realiseren villa, is een woonrecht (sleepvergunning) noodzakelijk. Desgewenst kan ons kantoor voor de aankoop van een woonrecht voor u bemiddelen. Richtbedrag voor de aankoop van een woonrecht is circa € 225.000,- afhankelijk van de marktomstandigheden.
- De maximale goothoogte van de villa mag 7 meter bedragen en de max. nokhoogte 10 meter. De kavels (incl. watergang) hebben een totale oppervlakte van circa resp. 1.100- en 1.150 m2. Per bouwkavel mag een villa van max. 1.000 m3 gerealiseerd worden. Binnen deze afmetingen kunt u uw eigen woning/villa laten ontwerpen.
- De percelen worden aan kopers in de huidige staat geleverd; kopers dienen derhalve voor eigen rekening de stal te slopen, kavels bouw- en woonrijp en toegankelijke te maken, de watergang (na vergunningverlening) te graven en de noodzakelijke nuts-, riool- en eventueel andere noodzakelijke of gewenste voorzieningen aan te (laten) leggen. Noodzakelijke onderzoeken zoals bijv. bodemonderzoek en archeologisch onderzoek zijn eveneens voor rekening van koper. De nieuwe kadastrale grens komt in het midden van de nieuw te graven watergang te liggen (zie plattegrond).
- De door de gemeente Westland gestelde voorwaarden, die door verkoper met die gemeente zijn overeengekomen in een anterieure overeenkomst, zullen in een koopovereenkomst onverminderd door kopers middels een kettingbeding worden overgenomen.
- Gunning van de kavels zal door middel van een biedingsprocedure, voorafgaand- of gevolgd door een gesprek met verkopend makelaar, per bouwkavel, plaatsvinden. Wel of niet aan bieders gunnen is vervolgens aan verkoper voorbehouden.

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een bouwkavel?
Neem dan contact op met ons kantoor voor het maken van een informatief gesprek. Voorafgaande aan dat gesprek krijgt u alle informatie/documentatie per email.

De opgenomen informatie en maatvoeringen zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid van de informatie wordt door Van Leerdam Makelaardij en Advies B.V. en diens opdrachtgever(s) geen aansprakelijkheid aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

ZonZone

Sluiten

Recent bekeken