Slider image 1

Object detail

Te huur: Dijkshoornseweg 4, 2635 EP Den Hoorn

€ 1.440,- /mnd
Type object Winkelruimte
Bruto vloeroppervlakte 124 m²
Perceeloppervlakte 124 m²

Algemeen

Winkelruimte te huur in het centrum van Den Hoorn met 124 m² BVO. Het winkelpand heeft een nette uitstraling en is goed onderhouden.
Gelegen naast parfumerie DIO Vitaal, met een gevarieerd winkelaanbod in de straat met o.a. een bakker, interieurinrichting, witgoedspecialist, slagerij, kaas & notenwinkel, Primera, groenteboer, brillenzaak, bloemenwinkel en PLUS supermarkt. Boven het winkelpand zij... Meer informatie
 • Kenmerken
  Type object Winkelruimte
  Bouwperiode 2000
  Status Beschikbaar
  Alle kenmerken

Kaart

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05728
Prijs € 1.440,- per maand
Borg € 2.880,-
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 4 september 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2000
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Dubbelglas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 124 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 124 m²
Inhoud 380 m³
Verkoopoppervlakte 120 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging In centrum

Omschrijving

Winkelruimte te huur in het centrum van Den Hoorn met 124 m² BVO. Het winkelpand heeft een nette uitstraling en is goed onderhouden.
Gelegen naast parfumerie DIO Vitaal, met een gevarieerd winkelaanbod in de straat met o.a. een bakker, interieurinrichting, witgoedspecialist, slagerij, kaas & notenwinkel, Primera, groenteboer, brillenzaak, bloemenwinkel en PLUS supermarkt. Boven het winkelpand zijn 4 appartementen gevestigd.

Indeling

Winkelruimte met achterin een keukenblok, toilet en bergruimte aanwezig. Aan de zijkant is een zijdeur naar de naastgelegen (brede) poort. De poort is afgesloten met een hekwerk.

Bijzonderheden

Bereikbaarheid
Het winkelpand is gelegen aan de begin van de winkelstraat met parkeergelegenheid.

Vloeroppervlak
124 m² BVO

Frontbreedte
Circa 6,6 meter.

Gebruik
Horeca is niet toegestaan.

Huurprijs winkelruimte
€ 1.440,- per maand excl. BTW.

BTW
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking.
Huurder verklaart het gehuurde gedurende de volledige duur van de huurovereenkomst blijvend voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage te gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Betalingen
Per maand vooruit.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur
De winkelruimte wordt casco verhuurd, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn diverse voorzieningen in het gehuurde aangebracht. Oplevering zal dan ook plaatsvinden in overleg met de huidige huurder (Corona).

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in casco staat te worden opgeleverd, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurtermijn
2 jaar met mogelijkheid tot verlenging tot 5 jaren (2+3 jaar). Na het verstrijken van deze huurperiode kan de huurtermijn voor onbepaalde tijd worden verlengt.

Zekerheidsstelling
Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van twee maanden huur, inclusief BTW. Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Beschikbaarheid
Medio oktober 2017

Overige informatie:
Op meerdere plekken in de winkel komen elektra/stopcontacten uit de vloer (handig i.v.m. eventueel plaatsen van bureaus).
Er is een zeer uitgebreide meterkast aanwezig welke is voorzien van krachtstroom.

Contactpersoon, benaderen voor verdere informatie:
Mevrouw Van Dijk
l.van.dijk@vanleerdam.nl
06-17481210
 • Neem contact met mij op

 • Plan een bezichtiging

 • Mail een bekende

Inloggen

Inloggen op mijn Van Leerdam Makelaardij. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken