Lange Campen

2641 KN, Pijnacker
van € 342.400,- tot € 428.000,- v.o.n.

Beschrijving

Exclusief wonen op de locatie Lange Campen, direct tegen de wijk Ackerswoude in Pijnacker. Ackerswoude is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling met een sfeervolle en groene uitstraling. Op de locatie Lange Campen te Pijnacker bieden wij u de ruimte om uw eigen vrijstaande droomhuis te ontwikkelen op een kavel eigen grond.
+ Lees meer

Omgeving

GROENE OMGEVING
Het plan Lange Campen ligt direct tegen Ackerswoude. Het plan Ackerswoude kenmerkt zich door een ruime opzet langs de linten, verder veel water, groen en fietspaden. Vanuit Lange Campen zit u ook zo midden in het groen in de directe omgeving.

CENTRALE LIGGING
Lange Campen is zowel met de auto als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het plan ligt op loopafstand van de halte van de Randstadrail. Binnen enkele minuten staat u in de gezellige binnenstad van Den Haag of Rotterdam. De gemeente Pijnacker-Nootdorp is gelegen tussen de rijkswegen A4, A12 en A13. De provinciale wegen N470 en N471 verbinden Lange Campen direct met Delft, Zoetermeer en Rotterdam.

GLOBALE PLANNING
De totale wijk wordt gefaseerd ontwikkeld tot 2025. De eerste projecten zijn inmiddels al opgeleverd en bewoond. De kavels Lange Campen worden najaar 2016 opgeleverd. Voorafgaand aan de oplevering worden de kavels bouwrijp gemaakt.

WOONWENSEN WORDEN WAARHEID
De Lange Campen is een exclusieve plek waar u uw woonwens in vervulling kunt
laten gaan. Op uw eigen kavel zet u het huis van uw dromen neer met veel vrijheid
en flexibiliteit. Kortom, op Lange Campen zult u echt mooi thuiskomen.

4 VRIJE BOUWKAVELS
Duma Investment B.V. biedt vier (4) bouwkavels aan voor het zelf bouwen van uw droomwoning. De grootte van de kavels vaieert van 640 m² tot 800 m². De grenzen en oppervlakte liggen niet vast en kunnen in overleg nog enigszins worden aangepast. De kavelprijs is € 535,00 per vierkante meter v.o.n..

Kavelprijzen (prijspeil 2016)
Kavel 1: 640 m² € 342.400 v.o.n.
Kavel 2: 700 m² € 374.500 v.o.n.
Kavel 3: 740 m² € 395.900 v.o.n.
Kavel 4: 800 m² € 428.000 v.o.n.
De kavelmaten zijn ca. maten en kunnen bij uitmeting enigszins afwijken, eventuele verschillen worden verrekend.
De kavels worden vrij op naam (v.o.n.) geleverd, dat wil zeggen inclusief B.T.W., notaris- en kadasterkosten voor de levering.

OPLEVERING KAVELS
De kavels worden in het najaar van 2016 opgeleverd.

GELDEND BESTEMMINGSPLAN
Het geldende bestemmingsplan ‘Verzamelplan Pijnacker-Nootdorp 2015/2016, locatie Vlielandseweg nabij 6D Pijnacker’ vormt het juridische kader voor nieuwe ontwikkelingen op de locatie Lange Campen bij de wijk Ackerswoude. Dit plan biedt veel flexibiliteit voor de ontwikkeling van woningen op de locatie Lange Campen om zo beter in te kunnen spelen op de vraag - en dus de behoefte - vanuit de woningmarkt. Dit is ook digitaal te bekijken op http://www.ruimtelijkeplannen. nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?dossierid=NL.IMRO.1926.bp000150094

Uitgebreide informatie over de bouwkavel is te vinden in bijgevoegde (of op te vragen) brochure. Graag informeren wij u in een vrijblijvend gesprek over de kavel en mogelijkheden.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Aantal woningen 4
+ Lees meer